U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Welkom

Allergiesymposium 


Beste collega’s

Namens de Allergiekoepel van AZ Delta verwelkomen we u graag op ons avondsymposium van 6 oktober 2022.

De diensten longziekten, neus-keel-oorziekten, kinderziekten, gastro-enterologie, dermatologie, laboratoriumgeneeskunde, oftalmologie, anesthesie en urgentiegeneeskunde van AZ Delta hebben de handen in elkaar geslagen tot het oprichten van een discipline overschrijdende 'Allergiekoepel'. De Allergiekoepel herken je aan het bovenstaande logo op de banner.

Via de Allergiekoepel bieden we de patiënt een multidisciplinair traject aan en willen we de hulpverlener wegwijs maken in een optimale en doelgerichte doorverwijzing. We hebben voor u een interessant programma samengesteld waarbij topics uit de diverse disciplines aan bod zullen komen. 

Artsen kunnen het symposium zowel fysiek als online volgen. Voor niet-artsen is het enkel mogelijk om het symposium online te volgen.
Bij online deelname ontvangt u de dag voor het symposium een registratielink, waarmee u zich de avond zelf kan aanmelden.

Accreditatie werd aangevraagd onder het nummer 22014429 in de rubriek inwendige geneeskunde.

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen.

Namens het organiserend comité,
dr. Stephanie Dobbelaere,  dr. Annelies Stockman, dr. Lieve Delsupehe en dr. Karin Decaestecker

Programma

Inschrijven