U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Welkom

Beste genodigde

Aan kunstenaars wordt gevraagd om een kunstwerk te koop te stellen op de kunstveiling, georganiseerd door serviceclub Kiwanis Roeselare 1. 

De veiling gaat door op donderdagavond 21 april 2022 in de congresruimte RADar van AZ Delta te Rumbeke en wordt voorafgegaan door een receptie en een symposium “KUNST EN ZORG”.

De veiling is een onderdeel van de vijfjaarlijkse Nationale Kunstwedstrijd voor personen met een beperking. Deze wordt georganiseerd in april 2022, ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van Kiwanis Roeselare 1. Stimuleren van creativiteit is stimuleren van het ontwikkelen van een eigenschap, die je in staat stelt door het gewone en alledaagse heen te prikken. De WHO beweert na het analyseren van 900 onderzoeken dat het actief of passief beleven van kunst de gezondheid en het algehele welbevinden bevordert. Deze vijfjaarlijkse wedstrijd gaat reeds voor de negende keer door.

De netto-opbrengst van het werk op de veiling wordt voor 50 % met de kunstenaar gedeeld en de andere 50 % gaat volledig naar sociale werken in de omgeving van Roeselare. Ze hebben tot doel te zorgen voor een betere toekomst voor kinderen en bij te dragen aan het oplossen van de problemen in de samenleving.

Via onderstaande linken kunt u meer informatie terugvinden over de kunstwedstrijd, alsook een artikel uit Blits Magazine.
- Folder Kunstwedstrijd - Veiling
- Kiwanis Club Roeselare 1 organiseert kunstwedstrijd en -veiling

U kunt zich hier inschrijven. Inkomkaarten kosten €40 per persoon.
De opbrengst wordt integraal geschonken aan Sociale Doelen Kiwanis Roeselare 1.


We kijken er alvast naar uit u talrijk te verwelkomen,

Kiwanis Roeselare 1

     - met de steun van stad Roeselare -