U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Kunstveiling

WAT

De 10 gelauwerde werken van de kunstwedstrijd voor personen met en beperking worden geveild samen met 40 andere kunstwerken. Een groot deel van de hamerprijs wordt door de kunstenaars afgestaan voor het goede doel: VZW Sociale doelen Kiwanis Roeselare 1.

Het aanbod van kunstwerken is schitterend, gevarieerd, kwalitatief, hip, van een hoogstaand niveau dat gaat van bronzen en keramieken koppen tot landschappen in olieverf, foto’s en een belevingsweekend. Dit kwam tot stand met de excellente ondersteuning van kunstverzamelaars en kunstkenners, vooral Paul Declercq en Lieven Declerck.

De kunstwerken zijn te bezichtigen op de website www.kr1.be en op 21 april van 11.00u tot 17.00u en tijdens de avond in AZ Delta te Rumbeke.

REGLEMENT

De verkoopsvoorwaarden kunt u hier terugvinden.

STIL BOD

Een stil bod op een kunstwerk kan u vooraf doen met een mail naar penningmeester@kr1.be.
U kan ook een stil bod doen via het formulier in de cataloog en op de website, alsook op de plaats van de tentoonstelling van de kunstwerken in RADar de dag zelf (vanaf 11.00u).

GEVEILDE WERKEN

In de cataloog kunt u alle geveilde werken terugvinden.