U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Over Kiwanis Roeselare 1Foto: 28 janauri 2022 - RADar - persconferentie kunstwedstrijd en -veiling


Kiwanis Roeselare 1 is een serviceclub die deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie Kiwanis International, de Kiwanis International European Federation en het District Belgium-Luxembourg.

De kernwaarden en doelstellingen die Kiwanis uitdraagt zijn als volgt samengevat:
• Het stellen van menselijke en geestelijke waarden boven de materiële waarden, met een levenshouding van respect voor de medemens waarin dienstvaardigheid, menselijkheid en rechtvaardigheid centraal staan.
• Het ondersteunen en activeren van zorgzaamheid en empowering van de zwakste schakels in de samenleving: de kansarmen en de kinderen.
Kiwanis is de grootste vrijwilligersorganisatie voor hulp aan kinderen wereldwijd.

Onze club telt 29 leden:
BUDIN Johan, DECLERCQ Kris, DEJONCKHEERE Hugo, DELEU Martin, DELRUE Piet, DELY Luc, DENOO Luc, DEWYSPELAERE Jef, DUTRY Stefaan, GELDHOF Jurgen, GOETHALS Jo, KLUGE Henri, MAES Jean-Yves, NELIS Emmanuël, PILATE Stefan, RAES Alex, SCHREURS Patrick, SOENEN Frank, STRUBBE Bart, TITECA Vincent, VANACKER Carl, VAN BREMPT Johan, VAN DER BEKEN Michel, VAN GHELUWE Martin, VERMOORTEL Robrecht, VERPLANCKE Peter, VINCKIER Maarten, WILLEKENS Bart, WOSTYN Lieven.
Ze delen dezelfde passie en wil om ten dienste te staan van de kinderen en het organiseren van sociale acties.

Meer op de website: www.kr1.be