U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Welkom


Beste collega’s

Op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2024 organiseren we ons tweedaags congres 'Recht aan de stroom' in ZAS Cadix in Antwerpen. Twee belangrijke thema's schuiven we naar voor: innovatie en aansprakelijkheid. Van beide onderwerpen wordt zowel het juridisch kader als de praktijk belicht.  

Inschrijven is vanaf nu mogelijk. We vragen om dit uiterlijk tegen 25 september 2024 te doen in functie van praktische organisatie en catering. Wij vragen wel een deelname in de kosten:  een all-in bijdrage van 300 EUR (excl. btw)/persoon voor ziekenhuisjuristen en 450 EUR (excl. btw)/persoon voor externe counsels die op voordracht van één van de leden komen. Het staat de leden vrij de uitnodiging dus verder te verspreiden naar interne collega’s of externe counsels. Let wel dat de plaatsen beperkt zijn. Dit jaar is snel inschrijven dus de boodschap.

Het netwerkevent en het diner gaan door in 'Ga Nord' dat zich op wandelafstand van de congreslocatie bevindt. 
Collega’s die van ver komen adviseren wij eventueel gebruik te maken van de faciliteiten van Holiday Inn in de Italiëlei. Dat is vlakbij ZAS Cadix. Er zijn een beperkt aantal kamers gereserveerd tot 10 september aan een gunsttarief voor leden (139 EUR/nacht).  Reserveren kan via deze bookingslink Holiday Inn Express Antwerp City - North Hotel by IHG. Betalingen gebeuren rechtstreeks aan het hotel. 

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten en er samen een geslaagd congres van te maken.

Hartelijke groeten

Heidi Diet - An Bracke – Isabel De Pauw – Marga Lavaerts 

 

Inschrijven

Programma