U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Als zwanger zijn moeilijk is

Er wordt tegenwoordig heel wat gesproken en geschreven over gezond zwanger zijn en zelfzorg tijdens de zwangerschap. Zelfs de alom bekende roze wolk wordt stilletjes aan doorprikt, ten voordele van een realistischer beeld van zwanger zijn. Een zwangerschap waar ook plaats is voor bepaalde zorgen of bedenkingen en waar bepaalde angsten de kop op kunnen steken.

Vanuit zorg voor zwangeren lanceren we een ontmoetingsgroep voor vrouwen die kampen met dergelijke vragen en onzekerheden.  

‘Omgaan met stress tijdens de zwangerschap’ is een groepstraining van 4 sessies, die telkens op maandagavond van 18.00 tot 19.30 uur in AZ Delta campus Rumbeke doorgaat.

Tijdens deze momenten krijg je een introductie over het omgaan met stress en angst tijdens de zwangerschap, waarbij technieken uit de positieve psychologie, mindfulness en cognitieve gedragstherapie aan bod komen.

Deze avonden gaan door in een vaste groep van maximum 10 deelnemers.

Trainingen in 2024

Training 1 22 januari 5 februari 19 februari 4 maart
Training 2  29 april 13 mei 27 mei 10 juni

 

Praktisch

Inschrijven gebeurt voor de volledige training (4 avonden) via deze link.

Kostprijs: 2,5 euro per sessie.

Spreektaal: Nederlands.

Locatie: Het Vlinderhuis, AZ Delta campus Rumbeke (zie routebeschrijving)